Φεύγουν από το Δημόσιο για να μην τους «πιάσουν» με πλαστά πτυχία!


Πολλοί είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που τρέχουν να πάρουν πρόωρη σύνταξη, επειδή φαίνεται ότι φοβούνται να αποκαλυφθούν τα τυχόν πλαστά πτυχία τους από την αξιολόγηση που είναι σε εξέλιξη, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Έθνος”!

Η εφημερίδα αναφέρει παραδείγματα με δημοσίους υπαλλήλους, που φαίνεται να προτίμησαν την έξοδο από τις υπηρεσίες τους από το να τους πιάσουν με πλαστά πιστοποιητικά:

Συγκεκριμένα, διοικητικός μόνιμος υπάλληλος κεντρικής υπηρεσίας υπουργείου, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, παραιτήθηκε τον Αύγουστο. Είχε υποβάλει πλαστό πανεπιστημιακό τίτλο από το εξωτερικό, ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία για την πειθαρχική του δίωξη.

Διοικητικός υπάλληλος με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σε δήμο της Αττικής, ο οποίος είχε τελειώσει το λύκειο, διαπιστώθηκε ότι είχε πλαστό τίτλο χειρισμού Η/Υ. Παραιτήθηκε τον Ιούλιο, πριν ξεκινήσει η πειθαρχική και ποινική διαδικασία εναντίον του.

Διοικητικός υπάλληλος ασφαλιστικού ταμείου παραιτήθηκε τον Μάιο, αφού αποκαλύφθηκε πως είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο.

Υπάλληλος τεχνικής ειδικότητας που εργαζόταν σε νησιωτικό νοσοκομείο, παραιτήθηκε τον Μάρτιο, μόλις διαπιστώθηκε πως έχει πλαστό απολυτήριο λυκείου.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.