1,1 εκατ. επιβάτες μετέφερε τον Ιούνιο η Aegean-Olympic Air


Η Aegean-Olympic Air μετέφερε το πρώτο εξάμηνο του έτους με τα 50 αεροσκάφη της 600 χιλιάδες περισσότερους επιβάτες σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2013, ενώ μόνο τον Ιούνιο μετέφερε περισσότερους από 1.185.000 επιβάτες, επιτυγχάνοντας αύξηση 21% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Η αυξημένη επιβατική κίνηση της εταιρείας οφείλεται στην αύξηση των ξένων τουριστών, στην πολιτική των χαμηλότερων ναύλων στο εσωτερικό λόγω του ανταγωνισμού τιμών από άλλες εταιρείες, καθώς και στην προσθήκη νέων προορισμών όπως Ζυρίχη, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Μπέρμινχαμ, Αμβούργο, Μασσαλία, Νάντη, Κατάνια, Άμπου Ντάμπι, Βηρυττός, Αμμάν, και Σμύρνη.

«Η ανάπτυξη του δικτύου με 17 νέους προορισμούς, αλλά και οι συχνότητες και βελτιωμένες συνδέσεις εσωτερικού αρχίζουν πλέον να λειτουργούν θετικά και ιδιαίτερα για την βάση (hub) της εταιρείας στην Αθήνα. Αντίστοιχα, επιτυχημένη είναι και η στρατηγική ανάπτυξης από τις άλλες 7 ελληνικές βάσεις» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean-Olympic Air Δημήτρης Γερογιάννης.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.