11 στους 13 περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης είναι ΣΥΡΙΖΑ!


Ο Σταύρος Θεοδωράκης και 17 βουλευτές του Ποταμιού βρέθηκαν σήμερα έξω από το Πρότυπο-Πειραματικό σχολείο των Αγίων Αναργύρων σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας κατά τηςαπόφασης της κυβέρνησης να κλείσει τα πρότυπα σχολεία.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε την ανάγκη να γίνουν περισσότερα πρότυπα σχολεία στις λαϊκές γειτονιές κι όχι να υποβαθμιστούν κι αυτά που υπάρχουν, ενώ οι βουλευτές του Ποταμιού εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση κι ο κ.Μπαλτάς, οι οποίες γυρίζουν την Παιδεία 50 χρόνια πίσω αλλά και για στην κομματική επέλαση στο χώρο της εκπαίδευσης.

«Είμαστε όλοι εδώ για να προσπαθήσουμε να πούμε κάτι ξεκάθαρο στην ελληνικό λαό, ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση, άνευ λόγου, χωρίς καμία απαίτηση, χωρίς καμία συζήτηση με την ελληνική κοινωνία, αποφάσισε να γυρίσει την Παιδεία πενήντα χρόνια πίσω. Αποφάσισε να γκρεμίσει τα πρότυπα σχολεία, αποφάσισε να σταματήσει τα ξενόγλωσσα τμήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισε να κάνει θεσμό τους αιώνιους φοιτητές και βέβαια παραδίδει ένα μεγάλο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα χέρια των κομματικών της φίλων μιας και, από τους 13 περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης που όρισε, οι έντεκα είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ένας είναι ΑΝΕΛ και ο τελευταίος δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι, μπορεί να προσχωρήσει στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.