2η κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ: Μένει η Cosco στον Πειραιά!


Φαίνεται ότι η χθεσινή αιφνιδιαστική επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στην Αθήνα Ziou Xiaoli στον Αλέξη Τσίπρα …συμμόρφωσε τον επικεφαλής του 40μελούς υπουργικού συμβουλίου της πατρίδας μας! Έτσι, σήμερα στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Ναυτιλίας, ο νέος Υπουργός Θόδωρος Δρίτσας (φωτογραφία) ..ανέκρουσε πρύμναν!

«Κάθε τι που έχει εγκατασταθεί με σύμβαση στη χώρα μας είναι σεβαστό. Όσον αφορά στην παραχώρηση του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στην COSCO, στεκόμαστε με πολύ σοβαρότητα απέναντι στις συμβατικές υποχρεώσεις του ελληνικού κράτους. Θέλουμε κάθε τέτοια σύμβαση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Πέρα από τη συζήτηση που θα ανοίξουμε για αυτή την συμφωνία, το πρώτιστο ζήτημα είναι να εντάσσονται στην αναβάθμιση διακρατικών σχέσεων. Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε ανοιχτούς ορίζοντες για την αναβάθμιση των σχέσεων με την Κίνα και τον κινεζικό λαό» δήλωσε σήμερα ο κ. Δρίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 15 μέρες περίπου ο κ. Δρίτσας, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είχε δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία παραχώρησης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στην COSCO και τη λειτουργία των δύο προβλητών II και III….

Τα σχόλια έχουν κλείσει.