«Έσπασε» τη σιωπή του ο Βαρουφάκης!


«Έσπασε τη σιωπή του ο Βαρουφάκης! Έδωσε συνέντευξη!» είναι το πιο trendy δημοσιογραφικό αστείο για τον πρώην Υπουργό , που δεν λέει «να βάλει γλώσσα μέσα», ακόμη και τώρα που έγινε «τέως», με μερικά …κακουργηματάκια να τον περιτριγυρίζουν από τις αλλεπάλληλες μηνυτήριες αναφορές που κατακλύζουν τη Βουλή…

Σήμερα η «Αλίκη Βουγιουκλάκη της ελληνικής πολιτικής σκηνής», όπως τον «στόλισε» χθες η …σύντροφός του στον ΣΥΡΙΖΑ και ανταγωνίστριά του στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τη Β΄ Αθηνών, Ελένη Αυλωνίτου, έδωσε άλλη μια συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Stern και προφανώς σκέφτηκε «τί άλλο δεν έχω πει;».

Έτσι, δεν δίστασε να «δώσει» στεγνά τους ίδιους του τους γονείς! Και αποκάλυψε ότι ο πατέρας του «φυλακίστηκε στη διάρκεια του ελληνικού εμφυλίου επί τέσσερα χρόνια και υπέστη πολλές φορές βασανιστήρια. Κι ο λόγος; Αρνήθηκε να  καταδώσει κομμουνιστές. Ήταν ένας άνθρωπος φιλελεύθερος».

Και η μάνα του; «Αντιθέτως, η μητέρα μου ήταν μέλος της μιας ακροδεξιάς οργάνωσης. Μισούσε όλους τους  αριστερούς. Ένα από τα καθήκοντά της, ως μέλος της οργάνωσης, ήταν να κατασκοπεύει τον πατέρα Βαρουφάκη, κι έτσι γνωρίστηκαν οι δύο τους»!

Από αυτή την πρωτόγνωρη «εθνική συμφιλίωση» προέκυψε ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.