«Θα φάω το λαρύγγι σου!»


«Είμαι πολύ πεινασμένος. Αν δολοφονήσεις το Νίκο, το μόνο πράγμα που θα μπορέσει να με χορτάσει ξανά, είναι το λαρύγγι σου». Με αυτή την απειλή κατά της ζωής του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου κλείνει την επιστολή συμπαράστασης προς τον «συναγωνιστή» του εγκληματία και απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό ο Γιάννης Μιχαηλίδης (φωτογραφία).

Και οι δυο τους μέλη της συμμορίας, που διέπραξε τη μεγάλη ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης το 2013. Ο Μιχαηλίδης εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών και 4 μηνών, ενώ ο Ρωμανός 15 ετών και 11 μηνών.

Την αλληλεγγύη του στον εγκληματία απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό έδειξε χθες ο Αλέξης Τσίπρας. Την ίδια αλληλεγγύη δείχνει και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί αύριο τους Αθηναίους στη συγκέντρωση στα Προπύλαια στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. «Πρέπει να νικήσει, γιατί η γενιά μας δεν αντέχει άλλον ένα νεκρό» λέει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή της για τον Ρωμανό….

Την ίδια στιγμή το ΣΥΡΙΖΑίϊκης εμπνεύσεως left.gr δίνει σήμερα «οδηγίες» για την αυριανή συγκέντρωση: «Απόφυγε την κατοχή μαχαιριών ή σουγιάδων, ακόμη και αν τα χρειάζεσαι για άλλη χρήση (επαγγελματική κλπ.), καθώς και κάθε αντικειμένου που θα μπορούσε να θεωρηθεί κατάλληλο για άμυνα ή επίθεση (ρόπαλο κλπ), διότι έχουν συχνά κριθεί ως όπλα. Άφησε στο σπίτι ατζέντες με τηλέφωνα. Έχε μαζί σου το κινητό σου τηλέφωνο, αφού προηγουμένως έχεις αφαιρέσει από αυτό, τυχόν πληροφορίες που δεν θέλεις να γίνουν γνωστές σε περίπτωση σύλληψής σου»….

Τα σχόλια έχουν κλείσει.