Απαράδεκτο! Πυροβόλησαν τον Μαζιώτη!


Θύμα της αστυνομικής βαρβαρότητας έπεσε σήμερα το μεσημέρι στο Μοναστηράκι ο γνωστός κοινωνικός αγωνιστής Νίκος Μαζιώτης. Ο αρχηγός της ΜΚΟ ΕΛΑ πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από αδίστακτους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ έβγαινε από κατάστημα κρατώντας την τσάντα του με ένα όπλο, μια χειροβομβίδα και άλλα αντικείμενα, που έχουμε όλοι στα σπίτια μας.

Είναι προφανές ότι το δεξιό παρακράτος δεν θα αφήσει αλώβητο τον μεγάλο κοινωνικό επαναστάτη Νίκο Μαζιώτη και θα τον αρχίσει στις «ψιλές», τώρα που είναι στα χέρια του. Γι’ αυτό, πρέπει αμέσως ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο Τάσος Κουράκης, η Βασιλική Κατριβάνου και άλλοι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ να προστατέψουν τον σύντροφο Νίκο Μαζιώτη και να απαιτήσουν να εκτίσει την 50ετή φυλάκιση, που του έχει επιβληθεί, στο σπίτι του για σοβαρούς λόγους υγείας…

…………..

Τώρα, πέρα από τα αστεία, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Ομάδας ΔΙΑΣ και τους άλλους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον πιο μεγάλο «εν ενεργεία» τρομοκράτη, αλλά και στους πολίτες που συνεργάστηκαν γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Ευχή όλων των Ελλήνων είναι να γίνουν το συντομότερο καλά οι τρεις αθώοι (ένας αστυνομικός και δύο ξένοι τουρίστες) τραυματίες από τα πυρά του εγκληματία Μαζιώτη, που δεν δίστασε να πυροβολήσει μέρα-μεσημέρι στο πιο πολυσύχναστο από πολίτες και τουρίστες μέρος της πρωτεύουσας.

Τώρα, για τον Μαζιώτη, που μεταφέρθηκε τραυματισμένος για να χειρουργηθεί στον «Ευαγγελισμό», του ευχόμαστε να τον αναλάμβανε ο επίορκος χειρουργός, που συνελήφθη προ ημερών γιατί φέρεται να έβαζε σε δεύτερη μοίρα την υγεία των ασθενών…

Και ένα μήνυμα προς τους δικαστές που θα αναλάβουν τον Μαζιώτη. Μην αφήσετε να περάσει πάλι το 18μηνο της προφυλάκισης… Το αίμα των θυμάτων του Μαζιώτη δεν πρόκειται ποτέ να ξεπλυθεί από πάνω σας, αν ξανακάνετε την ίδια παράλειψη και τον αφήσετε ελεύθερο.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.