Απόψε προσευχηθείτε για την Ελλάδα!


Πριν από λίγο η ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε το «ναυάγιο» της συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε την πρόταση του Φώτη Κουβέλη για ρητή δημόσια δέσμευση των δύο κομμάτων ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ!

Εν ολίγοις, με τον πιο επίσημο τρόπο αποκαλύπτεται η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να μας βγάλει από το ευρώ και να μας επιστρέψει στη δραχμή!

Χθες το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Λαφαζάνη Γ. Τόλιος τόνισε στο Action 24 ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρει «τοίχο» στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, θα μελετήσει τόσο τη λύση της στάσης πληρωμών, όσο και του δημοψηφίσματος. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τις ρητές δεσμεύσεις των στελεχών της Κουμουνδούρου Σταθάκη και Μηλιού ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, ο Τόλιος απάντησε ότι αυτοί εκφράζουν «προσωπικές απόψεις», καθώς το Συνέδριο του κόμματος έχει λάβει ρητές και συγκεκριμένες αποφάσεις για το τί μέλλει γενέσθαι στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές!

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πού πάνε τα πράγματα και πόσο τεράστια είναι η ευθύνη της ΔΗΜΑΡ και προσωπικά του Φώτη Κουβέλη, που με την πεισματάρα στάση τους στην προεδρική εκλογή οδηγούν την πατρίδα μας σε μοιραίες περιπέτειες…

Γι’ αυτό, απόψε παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2015 προσευχηθείτε για την Ελλάδα και στις 25 Ιανουαρίου διασφαλείστε το μέλλον το δικό σας, των παιδιών σας και της Πατρίδας!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.