Α ρε κορόϊδα! Αυτές είναι κονόμες!


4.000 ευρώ, από τα 6.600 που χρώσταγε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στο Δήμο Αίγινας για το νερό που καταναλώνει στο τριώροφο εξοχικό του για ύδρευση, πισίνα και κήπο, χαρίστηκαν στον «πνευματικό πολιτικό πατέρα» του Αλέξη Τσίπρα «λόγω διαρροής», που υπήρχε μετά το μετρητή και εντός της ιδιοκτησίας του!

Και μάλιστα, αυτά τα 2.618,76 ευρώ, που τελικά θα πληρώσει, θα τα καταβάλλει σε 18 μηνιαίες δόσεις των 145 ευρώ, όπως αποκαλύπτει σήμερα στα «Νέα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, επικαλούμενος έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»…

Αλλά και ο πολύς Γιάννης Βαρουφάκης, που έγινε παγκόσμια διάσημος «παίζοντας» πάνω στη δική μας πλάτη για έξι μήνες και φορτώνοντάς μας με το πιο σκληρό Μνημόνιο, «εκμεταλλεύεται» τώρα το δικό μας δράμα και «κονομάει» 60.000 ευρώ για κάθε διάλεξη που δίνει σε τράπεζες και πολυεθνικές, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος!

Α ρε Ελληναράδες! Πιαστήκατε κορόϊδα 4 φορές: Μάϊο του 2014, Ιανουάριο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο του 2015! Μπράβο σας! Τώρα πληρώστε φουσκωμένους φόρους εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ στα φροντιστήρια, παραπάνω ΦΠΑ σε ό,τι τρώτε και πίνετε!

Και άστε τον κυρ-Αλέκο με την φραπεδιά και τον Γιάννη με ένα ν να «κονομάνε»!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.