Θα χυθεί αίμα σε ένα Grexit!


«Το αμέσως επόμενο διάστημα -εφόσον τα πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχήν- θα δούμε, φοβάμαι, ανθρώπους να πλακώνονται στον δρόμο για το ποιος έφταιξε, για το ποιος οδήγησε -και με την ψήφο του έστω- την Ελλάδα κατά κρημνόν. Σας καλώ να αντισταθείτε» έγραψε στο Facebook ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης (φωτογραφία), που βραβεύθηκε πρόσφατα ως ο καλύτερος Έλληνας μυθιστοριογράφος της χρονιάς.

Και δεν έχει άδικο. Σε μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις τράπεζες κλειστές, τον πληθωρισμό στο 40% και μια νέα δραχμή συναλλαγματικά απαξιωμένη, μην απατάσθε ότι είναι πιθανό να χυθεί αίμα στους δρόμους.

Το 80% των Ελλήνων, που βάσει δημοσκοπήσεων θέλει την Ελλάδα στο ευρώ, θα κυνηγάει το υπόλοιπο 20% που τάσσεται υπέρ της δραχμής. Και όλοι μαζί θα κυνηγούν τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τους συντρόφους τους, που θα έχουν πλέον δύο επιλογές: ή να ταξιδέψουν δωρεάν και one way μέχρι το εξωτικό …Γουδί, ή να μπουν στο πρώτο ελικόπτερο που θα προσγειωθεί στην ταράτσα του Μεγάρου Μαξίμου. Κι όποιος χωρέσει…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.