Μια βραδιά στον …Κορυδαλλό!


Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ετοιμάζει σιγά-σιγά τις βαλίτσες του για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στις Βρυξέλες και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει η Ελλάδα να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης.

Η συνέντευξη, που έδωσε στο «Πρώτο Θέμα» η απερχόμενη Επίτροπος Μετανάστευσης Σουηδή Σεσίλια Μάλμστρομ, αποδεικνύει πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να πάρει η Ελλάδα, μια χώρα του Ευρωπαϊκού Νότου που πλήττεται καθημερινά από την παράνομη μετανάστευση, αυτό το χαρτοφυλάκιο.

Συγκεκριμένα, στην επισήμανση της εφημερίδας ότι «σύμφωνα με τη Frontex (την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Συνόρων) οι Τούρκοι είναι αυτοί που διευκολύνουν με διάφορους τρόπους και κατ’ ουσίαν ωθούν τους μετανάστες προς τα ελληνικά σύνορα» η κ. Μάλμστρομ απάντησε: «Το αν οι Τούρκοι τους ωθούν προς την Ελλάδα δεν το γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι Τούρκοι έχουν δεχτεί περί το ένα εκατομμύριο Σύριους στα προσφυγικά κέντρα που έχουν δημιουργήσει»!

Μήπως να προσκαλούσαμε την κ. Μάλμστρομ να περάσει μια νύχτα στον …Κορυδαλλό; Για να δει και να μάθει από ..πρώτο χέρι πόσοι Τούρκοι δουλέμποροι «φιλοξενούνται» πίσω από τα σίδερα;

Γιατί με τέτοια μυαλά που έχουν οι Βορειοευρωπαίοι, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει το απαράδεκτο «Δουβλίνο 2» και θα συνεχίσουν να μας στέλνουν πίσω «πακέτο» τους λαθρομετανάστες, που φτάνουν στις χώρες τους, επειδή η χώρα εισόδου τους στην ΕΕ έτυχε να είναι η πατρίδα μας…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.