Ποιο Medrano; Αυτό είναι τσίρκο!


Δεν ξέρω αν προλαβαίνετε να συνειδητοποιήσετε όλα όσα ακούγονται από την «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου τις τελευταίες μέρες… Οι άνθρωποι είναι «τσίρκουλο»! Πάρτε βαθειά ανάσα και διαβάστε μερικές από τις πιο «ανεπανάληπτες» δηλώσεις τους.

Κατ’ αρχήν, όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΞΕΛ έχουν ένα «θέμα» με τις έννοιες «πόλεμος», «πραξικόπημα» και «στρατός»…

Ο Καμμένος λέει μπροστά στον …αμέριμνο Τσίπρα ότι «οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό»! Προς το παρόν φαίνεται να «διασφαλίζουν» τις καλοκαιρινές διακοπές του, αφού, σύμφωνα με την τεκμηριωμένη καταγγελία του βουλευτή Κώστα Τασούλα, ο Καμμένος χρησιμοποιεί αυτές τις μέρες πολύτιμα στρατιωτικά πτητικά μέσα από και προς την Ικαρία, ακόμη και το μοναδικό ελικόπτερο έρευνας-διάσωσης του κεντρικού Αιγαίου Super Puma της Χίου!

Η «Καμμένη» Ξουλίδου υπόσχεται ότι ο Στρατός θα φτιάχνει φάρμακα για το λαό, τώρα που μας πολεμάνε οι «κακοί» Ευρωπαίοι!

Ο νέος Υπουργός Αλεξιάδης δεσμεύεται ότι θα κάνει τα πάντα, για να χτυπήσει τη φοροδιαφυγή, εκτός από το να κατεβάσει το Στρατό στους δρόμους!

Ο «σαλονάτος» αμπιγιέ Κατρούγκαλος ονειρεύεται ότι είναι Ελάσίτης, που δεν έχει παραδώσει ακόμη τα φυσεκλίκια του στη νέα Βάρκιζα!

Η Βαλαβάνη, αυτή με την «φραγκάτη» μάνα με την οποία «δεν μιλιέται» αλλά τα παιδιά της είναι συνδικαιούχοι στον περιβόητο τραπεζικό λογαριασμό της, παρουσιάζει …μανία παρακολουθήσεως από τους άφαντους σούπερ κοριούς-βαλιτσάκια της ΕΥΠ!

Κατά δεύτερον, ακούς την Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, «εκλεκτή» του Αλέξη Τσίπρα «φρεσκοΣυριζαία» Λούκα Κατσέλη, να ζητά από όλους μας να εμπιστευθούμε ξανά τις τράπεζες και να επιστρέψουμε σ’ αυτές τα 50 δισ. ευρώ που κρύβουμε όπου μπορεί ανθρώπινος νους να φανταστεί…, αλλά την ίδια ώρα οι σύντροφοί της «προωθούν» τα λεφτουδάκια τους στο εξωτερικό, σε στρώματα και …ηλεκτρικές συσκευές…

Ο Υπουργός Μάρδας προκατέβαλε 80.000 ευρώ για διετές μεταπτυχιακό της κόρης του εις την αλλοδαπήν! Άραγε, ξεκίνησε η κοπέλα αυτό το πανάκριβο μάστερ; Πώς πάει στα μαθήματά της;

Στη μαμά της Βαλαβάνη πήγαν «ντελίβερυ» υπάλληλοι της τράπεζας τα 100.000 στο σπίτι της και τα «έθαψε», για να μην την βρει κανένα κακό από την κυβέρνηση της οποίας πρωτοκλασσάτη Υπουργός είναι η κόρη της!

Ο «μέγας» Γιώργος Βαρεμένος σήκωσε τις καταθέσεις του και τις έχωσε στον …απορροφητήρα του σπιτιού του, πλην όμως οι διαρρήκτες της γειτονιάς του (που έχουν κάνει «εικόνισμα» αυτή την κυβέρνηση) ήταν πιο έξυπνοι από αυτόν!

Ο Νίκος Χουντής «την έκανε» από τη Βουλή των Ελλήνων για την Ευρωβουλή, για να πέφτει ο «τσιμπημένος» μισθός του ευρωβουλευτή σε κάποια ασφαλή βρυξελλιώτικη τράπεζα, αντί σε καμιά ελληνική και να στέκεται …περήφανα στην ουρά του ΑΤΜ για το 60ευρω της ντροπής και να «ανταμώνει» την …κοιλιά του Φίλη ή την …ξινίλα του Ξυδάκη!

Α! Ξέχασα και τον ανεκδιήγητο Χαϊκάλη, που θεωρεί ως επαρκές προσόν του για τη θέση του Υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων το …φροντιστήριο που του έκανε ο προκάτοχός του Στρατούλης! Ναι, αυτός ο Χαϊκάλης, που ισχυρίζεται στο Twitter ότι η 17 Νοέμβρη σκότωνε λάθος ανθρώπους!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.