Πραγματικός Πρωθυπουργός ο Παναγιώτης Λαφαζάνης!


Στο πρώτο του διάγγελμα ως Πρωθυπουργός, στο οποίο θα ανακοίνωνε την πρώτη μεγάλη απόφασή του, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε …«αυτογκόλ»! Το απόλυτο φιάσκο βίωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ηγέτης της εσωκομματικής αντιπολίτευσης «Αριστερή Πλατφόρμα», απέδειξε ότι αυτός είναι ο πραγματικός …Πρωθυπουργός!

Όλα είχαν στηθεί άψογα, για να ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας το όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας: το Μέγαρο Μαξίμου φωταγωγημένο, το τηλεοπτικό συνεργείο της ΝΕΡΙΤ σε πλήρη σύνθεση με σκηνοθέτη και τεχνικούς έτοιμους για την απευθείας μετάδοση του πρωθυπουργικού διαγγέλματος, ώσπου έκανε την εμφάνισή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και όλα «τούμπα»!

Μάταια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης προσπάθησε, ξεροκαταπίνοντας και κομπιάζοντας μπροστά στους δημοσιογράφους, να «μαζέψει τα αμάζευτα»… Χθες ο Αλέξης Τσίπρας στην παρθενική πρωτοβουλία του απέδειξε ότι είναι Πρωθυπουργός υπό την κηδεμονία των συνιστωσών του…, που δεν ενέκριναν την επιλογή του «μνημονιακού» Δημήτρη Αβραμόπουλου για τη θέση του Προέδρου…

Φανταστείτε η πατρίδα μας, με τέτοια …ηγεσία,  να πρέπει να αντιμετωπίσει καμιά μεγάλη κρίση…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.